bijzondere cadeaus

Bijzondere cadeaus krijgen of geven

Bijzondere cadeaus krijgen, wie wil dat nou niet? Een geschenk waar écht over nagedacht is, wat met een boodschap komt. Je krijgt direct het gevoel dat iemand er moeite voor heeft gedaan en dat doet iets met je. Blije medewerkers betekent een stijging in loyaliteit en werkmotivatie. Blije klanten betekent een sterkere band en gegarandeerde omzet.

Zet je medewerkers in het zonnetje

Een bijzonder cadeau verzinnen? Wij zijn er goed in! Of het nu gaat om 500 brievenbuspakketjes of 20 cadeaus voor Secretaresse dag, Zeg het met Duiten helpt je verder. We nemen alle zorg uit handen doordat we nadenken over de geschenken en het uiteindelijk ook uitvoeren. Ideaal, toch?

Hoe gaan we te werk?

Zodra wij een aanvraag ontvangen voor het verzorgen van bijzondere cadeaus, gaan we met de klant in gesprek over het te geven geschenk. Welke boodschap wil de klant overbrengen, moet het door de brievenbus passen en wat is het budget? Het zijn zomaar wat zaken waar wij in onze zoektocht rekening mee houden. Wij doen vervolgens een voorstel en proberen de klant drie opties te bieden.

Ontdek al onze bijzondere cadeaus

Om van de bijzondere cadeaus een echte beleving te maken kunnen wij nog een aantal zaken extra verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kaartje met een persoonlijke boodschap. Wanneer de pakketten klaar zijn sturen wij alles in één keer naar de klant of sturen wij het rechtstreeks naar de medewerkers en/of relaties. Bij dit laatste houden we uiteraard rekening met de AVG wetgeving en worden de persoonsgegevens na gebruik verwijderd uit ons systeem.

Zeg het met Duiten!

Wil jij jouw collega’s op een andere manier in het zonnetje zetten? Zeg het met Duiten en organiseer een (online) geschenkenmarkt. Online shoppen waarbij medewerkers en/of zakenrelaties zélf de bijzondere cadeaus uit mogen zoeken. #blijemedewerkers #tevredenrelaties.

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Bel of mail ons voor meer informatie!