dag van de schoonmaker

Unieke cadeaus voor de schoonmaker


Binnenkort is het de Dag van de Schoonmaker, tijd om deze collega’s in het zonnetje te zetten met een bijzonder cadeau. Ze verdienen aandacht, respect en waardering want zij maken verschil binnen de organisatie. Zeg het met Duiten heeft weer een aantal unieke geschenken voor jullie verzameld. Wie ga jij blij maken met een cadeau op de Dag van de Schoonmaker?

Loving moments

Een heerlijk verpakte set, het perfecte verwenpakket om te geven op de Dag van de Schoonmaker. Gevuld met alles wat je nodig hebt voor een frisse start van de dag. Met veel liefde verpakt en geweldig om te geven.

Inhoud: shower gel 250 ml Grey, deodorant spray 150 ml Grey, mini shampoo 35 ml, mini conditioner 35 ml

Prijs € 19,49 per stuk, inclusief cadeauverpakking, exclusief BTW.

Dag van de schoonmaker

Geef een boek cadeau op de Dag van de Schoonmaker

“In Labyrint – de verhalen” komt alles van Nederlands succesvolste schrijfster Esther Verhoef samen. In dertien spannende, verrassende en meeslepende verhalen laat zij de lezer alle hoeken van het thrillergenre zien. Verhoef betreedt nieuwe paden met het mysterieuze ‘Labyrint’, waarin hoofdpersoon Hanna in een obscure onderwereld terechtkomt. ‘Vuile handen’ zoomt in op een eenzame tuinierster met een sinister geheim, en in de ‘Dodemansrit’ van failliet verklaarde ondernemer Aad blijft de spanning tot op het allerlaatst om te snijden.

Prijs € 19,25 per stuk, inclusief cadeauverpakking, exclusief BTW.

dag van de schoonmaker

Pure Moments voor ultieme rust

Laat jouw schoonmaakmedewerkers genieten én ontspannen met drie fijne producten en twee zonnige mini’s van Pure Moments. Creëer een ultiem geluksmoment met deze giftset.

Inhoud: shower foam 200 ml Skin, mini Home fragrance 80 ml Skin, hand cream 75 ml Skin, mini shampoo 35 ml & mini conditioner 35 ml

Prijs vanaf 500 stuks € 2,93 exclusief BTW, verpakking, bezorging en handling. Informeer eens naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

dag van de schoonmaker

Haal de keukenprins en -prinses naar boven

Jamie Oliver is terug met meer dan 125 simpele en overheerlijke recepten. In 7x anders maakt Jamie voor elke dag van de week spannende variaties met 18 favoriete alledaagse ingrediënten, van broccoli en paprika tot kipfilet en gehakt. En met maximaal 8 ingrediënten per recept kookt iedereen elke dag van de week een heerlijke maaltijd. Want Jamie brengt als geen ander gebruiksgemak en heerlijk eten samen in een prachtig nieuw kookboek.

Prijs € 19,35 per stuk, inclusief cadeauverpakking, exclusief BTW.

dag van de schoonmaker

Verras op de Dag van de Schoonmaker

Maak er een onvergetelijke Dag van de Schoonmaker van met de bijzondere cadeaus van Zeg het met Duiten. Ons team staat voor je klaar en zorgt dat de geschenken op tijd worden bezorgd. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.