Cadeau dag van de Zorg

Cadeau voor de Dag van de Zorg


In de tijd van nu realiseren wij ons meer dan ooit hoe belangrijk het werk van de toppers in de zorg is. Op 12 mei staan we hier extra bij stil, dan is het namelijk de Dag van de Zorg. Op deze bijzondere dag geven we alle zorgmedewerkers een extra blijk van waardering voor het harde werk wat ze dag in dag uit leveren. De werkdruk is op dit moment erg hoog, de medewerkers draaien driedubbele shifts en zetten zich elke dag met man en macht in om voor de patiënten te zorgen. Goed moment om jouw waardering te laten blijken door middel van een uniek cadeau. Zeg het met Duiten heeft weer een aantal tips voor je op een rijtje gezet. 

Zeg het met Duiten

Waar bijzondere cadeaus zijn, is Zeg het met Duiten. Ook voor deze speciale dag hebben wij een uniek assortiment samengesteld. Een van de tips die wij je willen geven zijn de A Beautiful Story Postcards. Deze armbandjes inclusief bijpassende kaart zijn op een mooie en eerlijke manier gemaakt in Nepal. Een kaartje met mooie spreuk en hierop een mooi armbandje met lucky tool. Er zit een envelop bij zodat ze ook per post verstuurd kunnen worden.

Prijs per stuk € 9,88 exclusief BTW, handling, verpakking en bezorging.

Voorjaarscadeau
paasgeschenk personeel
Voorjaar cadeau personeel

Flessenpost

Een ander leuk cadeau voor de Dag van de Zorg is onze flessenpost. Dit is een flesje of potje gevuld met hartjes en teksten als ‘Hartstikke blij met iemand in de zorg zoals jij!’ of ‘Hartstikke bedankt’.

Prijs vanaf 500 stuks € 6,12 exclusief BTW, verpakking, bezorging en handling. Informeer eens naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Laat ze de bloemetjes buiten zetten

Klappen voor de zorg, dat doen deze klaprozen ook! Dit is een mooie bloeikaart met daarin blije bijen bloemzaadjes op 200 grams groeipapier, een transparante envelop en de gebruiksaanwijzing. En, vergeet de persoonlijke boodschap niet om het cadeau compleet te maken.

Prijs vanaf 500 stuks € 2,93 exclusief BTW, verpakking, bezorging en handling. Informeer eens naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Dag van de zorg cadeau

Doe een wens

De laatste tip voor een uniek cadeau op de Dag van de Zorg zijn de wensbonen. Drie wensbonen met hierop een lieve tekst of symbool, bijvoorbeeld een hartje of klavertje vier. Naast de wensbonen zit er een kokosaarde tablet bij. Doe de kokosaarde in een potje met in een kuiltje de wensboon. Geef deze wat water en liefde en je zal zien dat de wensboon uit gaat komen. De wens blijft zichtbaar op de eerste schutblaasjes van de plant.

Prijs per 500 stuks € 7,32 exclusief BTW, verpakking, bezorging en handling. Informeer eens naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Dag van de zorg cadeau
Zorg cadeau

Onze werkwijze

Wanneer jij op zoek bent naar een unieke verrassing, kun je een vrijblijvende aanvraag doen. Samen gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn. Benieuwd naar ons assortiment of wil je alvast inspiratie opdoen? Zeg het met Duiten helpt je graag verder. Wil jij iemand in de zorg die extra blijk van waardering geven en verrassen met een unieke attentie? Zorg ervoor dat je de Dag van de Zorg, 12 mei, in je agenda noteert en een cadeau voor jouw zorgpersoneel laat bezorgen. Bekijk onze website en neem telefonisch contact op of stuur een mailtje naar info@zeghetmetduiten.nl.