originele kerstgeschenken personeel

Verras jouw personeel met deze kerstgeschenken


Ben jij op zoek naar uniek kerstgeschenken voor jouw personeel? Zeg het met Duiten heeft een aantal pakketten voor je samengesteld. Ieder pakket heeft een eigen thema en kan volledig aangepast worden op basis van jouw budget.

Wil je graag uitgebreide informatie ontvangen over de inhoud van onze pakketten? Vraag gemakkelijk onze gratis brochure aan.

Kerstgeschenk ‘Geluk’ voor jouw personeel

Kerstpakket ‘geluk’ bestaat uit kleine genietmomentjes met de lekkerste en leukste producten. Feestelijk chique met mooie teksten in goud uitgevoerd, want medewerkers verdienen goud!

kerstgeschenken personeel

Haal het proeflokaal in huis

De horeca in huis halen en genieten van een plank vol lekkere hapjes en bijpassende drankjes? Dat kan met kerstpakket ‘proeflokaal’. Mis je producten of wil je er graag iets aan toevoegen aan dit kerstgeschenk voor jouw personeel of zakenrelatie? Laat het ons gerust weten, wij denken graag met je mee.

kerstgeschenken personeel

Today is your day!

Geniet van vandaag! Koester de dag en deel deze geluksmomentjes met familie en vrienden. ‘Today is your day’ is een warm en sfeervol pakket waarin genieten centraal staat. In dit originele kerstpakket zitten heerlijke hapjes en drankjes om maximaal van jouw dag te genieten.

kerstpakket samenstellen

Celebrate the day

Het ‘celebrate the day’ pakket bestaat uit een mooi aangeklede borrelplank vol leuks en lekkers. Dit kerstgeschenk is uitermate geschikt voor jouw personeel of zakenrelaties. Ook voor dit pakket geldt; het is volledig samen te stellen op basis van jouw budget.

kerstpakketten medewerkers

Serene rust als kerstgeschenk voor de medewerkers

Serene staat voor rust; fijne mooie rustige producten waar je heel gelukkig van wordt! Het ‘serene’ pakket bestaat onder andere uit chocolade, een heerlijk plaid en mooie theelichthouders. Producten om volledig tot rust te komen.

kerstgeschenk collega's

Zeg dank je wel tegen jouw medewerkers

‘Dank je wel’ is een moderne en hippe lijn met heerlijke producten om medewerkers of relaties te bedanken want ze verdienen het. Zo vind je hier de heerlijke producten van Janzen en lekkernijen om jouw personeel écht te bedanken voor het harde werk van afgelopen jaar.

kerstgeschenken origineel

Laat de medewerkers zelf kiezen

Twijfel je welke producten het meest in de smaak zullen vallen? Laat jouw personeel zelf een kerstpakket uitzoeken op de online Geschenkenmarkt, een onvergetelijke ervaring voor je hele team. En daarnaast ook heel erg duurzaam; iedereen kiest namelijk een cadeau waar ze écht blij van worden.

Bestel hier dé kerstgeschenken voor jouw personeel

Hopelijk hebben we je kunnen inspireren en weet jij wat voor kerstgeschenk jij jouw personeel dit jaar gaat geven. Heb je een pakket gezien en wil je hier iets aan veranderen? Geen probleem! Alle pakketten zijn volledig zelf samen te stellen waardoor er voldoende mogelijkheden zijn voor ieder budget. Neem contact met ons op via info@zeghetmetduiten.nl of telefonisch via 06-11472755. We helpen je graag verder!