Online geschenkenmarkt

Online shoppen op de online geschenkenmarkt

Wat als er dit jaar geen gezamenlijke bijeenkomst kan zijn door bijvoorbeeld COVID-19? Of wat geef je medewerkers die niet aanwezig kunnen zijn bij een een fysieke geschenkenmarkt? De oplossing: Laat medewerkers en / of relaties online shoppen op de online geschenkenmarkt!

Niet iedereen is hetzelfde, het is daarom onmogelijk om voor iedereen het juiste cadeau uit te kiezen. Laat medewerkers online shoppen op de online geschenkenmarkt en laat ze zelf hun cadeaus uitzoeken! Het is dé tool om mensen te binden. Het gevolg is blije medewerkers en dit betekent stijging in loyaliteit en werkmotivatie.

Keuze is het sleutelwoord!

Medewerkers ontvangen een uitnodiging om online te shoppen. In deze uitnodiging is ruimte voor een bedrijfsboodschap en / of een logo. In de shop kan men kiezen uit ruim 150 artikelen in 16 categorieën. Naast ons standaard assortiment is er in de online geschenkenmarkt ook een kraam in sport artikelen, elektronica, boeken en is er een kraam met tof assortiment voor kinderen te vinden. Voor de medewerkers die niet kunnen kiezen is er zelfs een kraam met standaard pakketten. Ook aan de ‘goede doelen’ kraam is gedacht! Kortom, de keuze is reuze!

In de online geschenkenmarkt is niets met geldwaarde te vinden. Hier betaalt men met virtuele Duiten. Het aantal Duiten dat de medewerker of relatie te besteden heeft wordt uiteraard bepaald door de opdrachtgever. Nadat de medewerkers geshopt hebben gaan wij in ons magazijn de orders verzamelen en verpakken en leveren wij de cadeaus in één zending bij het bedrijf. Eventueel per vestiging of op een externe (feest-) locatie. Op deze manier kan het bedrijf zelf het schenkmoment bepalen. Organiseer bijvoorbeeld een lunch of borrel (eventueel per afdeling). En creëer een moment om mensen te bedanken. Sluit bijvoorbeeld het jaar af of begin het jaar met zo’n schenkmoment. Na deze gezamenlijke bijeenkomst nemen de medewerkers hun zelf uitgekozen geschenk of geschenken mee naar huis. Het zorgt voor betere binding, saamhorigheid en vooral blije medewerkers!

Op de online geschenkenmarkt is dus van alles ‘te koop’. Door onze jarenlange ervaring met fysieke geschenkenmarkten en nauwe samenwerkingen met onze leveranciers, denken wij een top assortiment samengesteld te hebben. Ook in de online-geschenkenmarkt gaan wij alleen voor kwalitatief goede en eerlijke producten. Bekijk hier ons assortiment.

Niet geheel onbelangrijk is het duurzame aspect; geen ‘wat moet ik ermee’ items; mensen kiezen namelijk wat ze zelf willen!

Benieuwd hoe de online-geschenkenmarkt er uit ziet? Vraag de gratis Demo aan!

Klik hier om naar de online geschenkenmarkt te gaan. Om in te loggen heb je een inlogcode nodig.