Online geschenkenmarkt

Online shoppen op de Online geschenkenmarkt!

Maar wat nu als medewerkers of relaties niet bij een geschenkenmarkt aanwezig kunnen zijn? Of wat als er dit jaar geen gezamenlijke bijeenkomst kan zijn door bijvoorbeeld COVID-19? Laat medewerkers en of relaties online shoppen op de online geschenkenmarkt!

Keuze is het sleutelwoord!

Je wilt je mensen toch graag iets geven. Voor hun harde werken, de fijne relatie, als eindejaarsgeschenk of omdat je iets te vieren hebt. Maar wat geef je ze? Kun je iedereen blij maken het hetzelfde cadeau? Dat is lastig, want de één wil dit, de ander dat. Laat medewerkers en / of relaties daarom ook hier zelf kiezen; laat ze online shoppen op de online geschenkenmarkt! Geen standaardpakket maar juist de keuzemogelijkheid is de tool om mensen te binden. Het gevolg is blije medewerkers en dit betekent stijging in loyaliteit en werkmotivatie.

In onze online geschenkenmarkt is niets met geldwaarde te vinden. Hier betaalt men met virtuele Duiten. Het aantal Duiten dat de medewerker of relatie te besteden heeft wordt uiteraard bepaald door de opdrachtgever. Dat wat de medewerkers of relaties hebben uitgekozen kan in één keer bij het bedrijf geleverd worden. Op deze manier kun je een persoonlijke boodschap meegeven. Ook kan er tijdens een borrel een moment zijn om mensen te bedanken en ze hun zelf uitgekozen geschenk of geschenken te overhandigen. Uiteraard kunnen de uitgekozen artikelen direct naar het privé adres gestuurd worden. AVG Wetgeving houden wij hierbij in acht.

In de online geschenkenmarkt is van alles ‘te koop’. Door onze jarenlange ervaring met fysieke geschenkenmarkten en nauwe samenwerkingen met onze leveranciers, denken wij een top assortiment samengesteld te hebben. Bij iedere virtuele kraam is een selectie gemaakt van deze top-producten. Ook in de online-geschenkenmarkt gaan wij alleen voor kwalitatief goede en eerlijke producten. Op deze manier van zelf-keuze krijg je blije en gemotiveerde medewerkers en / of relaties! Niet geheel onbelangrijk is het duurzame aspect; geen ‘wat moet ik ermee’ items; mensen kiezen namelijk wat ze zelf willen!

Benieuwd hoe de online-geschenkenmarkt er uit ziet? We laten het graag zien, stuur ons een mail en je ontvangt de link naar de shop.