Over ons

In 2011 zijn we begonnen met de nieuwe manier van kerstpakketten, namelijk het zelf-shop-kerstpakket tijdens een heuse kerstmarkt. Inmiddels organiseren wij niet alleen Kerstmarkten; ook de nieuwjaarsgeschenkenmarkt is erg populair! De geschenkenmarkt kan altijd ingezet worden, ook tijdens de zomersluiting, een zoveel jarig bestaan of bij de opening van een nieuw pand! Inmiddels hebben we naast de fysieke geschenkenmarkt ook een online geschenkenmarkt! Voor 1 of voor 1000 medewerkers, online kan het altijd! Ook weten onze klanten ons te vinden als het gaat om ‘bijzondere cadeaus’. We denken graag mee en gaan opzoek naar een toepasselijk en bijzonder cadeau. De dag van… een bedankje, kortom er is altijd wel een moment om voor medewerkers en of relaties een duit in het zakje te doen.

Ons team bestaat uit een heleboel leuke, lieve en vooral hardwerkende dames en heren. Met elkaar organiseren wij voor jouw bedrijf hét evenement waar medewerkers nog lang over napraten!

Wie zijn wij?

Marianne Schlamann

Marianne Schlamann

Ik zorg voor de acquisitie, klantbezoeken, locatiebezoeken, samenstellen van het assortiment, inkoop, personeelszaken, de planning en dan uiteindelijk waar het allemaal om draait… het verzorgen van de geschenkenmarkt zelf. Het is een feestje om dit van A tot Z te mogen regelen en mensen écht blij te maken!


06-11473755
info@zeghetmetduiten.nl

Bart Manders

Bart Manders

Ik verzorg het gehele logistieke proces. Alle artikelen, kramen, verlichting moeten op het juiste moment op de juiste locatie worden opgebouwd én afgebouwd om weer door naar de volgende geschenkenmarkt te gaan. Hectisch maar erg leuk om zoveel enthousiaste mensen te zien!


06-11523008
info@zeghetmetduiten.nl

Team Zeg het met Duiten

Ons team

De dames op deze foto zijn slechts een gedeelte van ons complete team. Zo hebben wij naast ons verkoopteam ook een logistiek team. De dames en heren van ons verkoopteam verzorgen de geschenkenmarkten; het inrichten van de kramen en geven advies over de producten. Dit alles natuurlijk met de nodige humor!