Paasgeschenk personeel

Paasgeschenk voor medewerkers en/ of relaties


Wil je Pasen niet ongemerkt voorbij laten gaan en medewerkers en/of relaties iets leuks geven? Zeg het met Duiten verzorgt en regelt een origineel paasgeschenk voor alle medewerkers en/of relaties. We kunnen de doosjes rechtstreeks naar de medewerkers thuis sturen, maar uiteraard ook naar het bedrijf, eventueel per vestiging. Benieuwd naar ons assortiment? Wij hebben een aantal paascadeaus op een rijtje gezet.


Tips van Zeg het met Duiten

Een blijk van waardering in de vorm van een onverwachts cadeau, het voelt goed! Medewerkers worden er blij van en wie wil dat nu niet? Hierbij enkele voorbeelden van toffe cadeaus die met het Pasen te maken hebben en je aan jouw medewerkers kunt geven. Wil jij jouw personeel verrassen met een uniek paasgeschenk wat door de brievenbus past? Dan raden wij onderstaande producten aan. Uiteraard kunnen we deze cadeaus persoonlijk maken met een kaartje inclusief een gepersonaliseerde boodschap.

Paascadeau medewerkers
Doosje met 2 smaken thee en met Praline gevulde eitjes vanaf €3,66* ex BTW
Paascadeau personeel
Doosje met Praline gevulde eitjes
vanaf € 4,46* ex BTW
Paasgeschenk personeel
Doosje met 2 smaken thee, Praline gevulde eitjes, paasei chocolade groot en 2 Honeyspoons vanaf € 8,30* ex BTW

Wie aan Paascadeaus voor medewerkers denkt, denkt aan chocolade

Bij Pasen denken we allemaal aan de heerlijke chocolade lekkernijen. Voor een chocolade paasgeschenk voor jouw personeel kunnen wij je van dienst zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de heerlijke chocoladerepen mét paastafereel van Boella & Sorrisi. Zij maken sinds 1939 de heerlijkste chocolade en laten zich leiden door de passie voor het onderzoek naar grondstoffen, door de liefde voor traditie en door de wens om te experimenteren met heerlijke combinaties. Per 80 grams reep vanaf € 3,16* exclusief 9% BTW.

De paaseieren van Davide Barbero

Paaseieren van Davide Barbero, opgericht in 1838, vervaardigd met de fijnste chocolade en op volledig ambachtelijke wijze met de hand versierd. Dit is een uniek en overheerlijk Paascadeau waar je jouw medewerkers gegarandeerd blij mee maakt.

Doosje met heerlijke bonboneitjes assortiment

Neem contact op over deze unieke Paascadeaus

De prijzen zijn afhankelijk van aantallen, handling en verpakking. Informeer eens hoe de prijzen er voor jouw organisatie uitzien, uiteraard kunnen we dan nog meer vertellen over de mogelijkheden! Voor een bijzonder paasgeschenk voor jouw personeel ben je bij Zeg het met Duiten aan het juiste adres. Met ons ruime assortiment zit er altijd iets tussen wat past bij de wensen van onze klanten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? We vertellen je er graag meer over. Neem vrijblijvend contact met ons op via 06-11473755 of per mail via info@zeghetmetduiten.nl.

Verras je personeel en Zeg het met Duiten

Naast de paasgeschenken kunnen wij je ook ondersteunen bij het organiseren van een (online) geschenkenmarkt. Samen maken we er een onvergetelijk moment van voor het hele team. Je leest er alles over op onze website.

* De genoemde prijzen zijn vanaf 500 stuks prijzen. Leverbaar op basis van beschikbaarheid.