Bijzondere cadeaus

Wanneer een cadeau of geschenkenmarkt?

Wanneer geef je een bijzonder cadeau of boek je een geschenkenmarkt? Er zijn altijd momenten wanneer je een medewerker of relatie iets zou willen geven. Als blijk van waardering voor het harde werken, de fijne relatie, wanneer je iets te vieren hebt of gewoon een moment om ze in het zonnetje te zetten. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de week van de zorg, een 25 jarig bestaan van de zaak. Maar ook bij de opening van een nieuw pand of tijdens een Zomer-BBQ voor de vakantie. 

De meeste geschenkenmarkten organiseren wij aan het einde van het jaar, tijdens een kerstmarkt. Medewerkers die zelf hun kerstpakket bij elkaar shoppen is razend populair. Maar ook de Nieuwjaarsmarkten zijn erg in trek. Kortom er zijn altijd momenten te bedenken om voor medewerkers en / of relaties een Duit in het zakje te doen!

Wil je weten hoe een (online-) geschenkenmarkt eruit ziet voor jou bedrijf of organisatie? We laten het graag zien! Bel of mail ons voor een afspraak en check ook onze andere berichten, sfeerbeelden en bedrijfsfilms!

“Super leuk georganiseerd event! Zeer uitgebreid assortiment. Heb collega’s de term “keuzestress” horen noemen. Concept is nieuw; ongedwongen je eigen kerstpakket uitzoeken > wie wil dat nou niet?!”

Esther van Hilten, Davanti Warehousing BV Utrecht