Wie gingen je voor?


Vele kleine en grote organisaties gingen je voor. Het prettige van de Duitenmarkt is dat het geschikt is voor grote en kleinere organisaties, organisaties met medewerkers met gesplitste werktijden of met meerder locaties.

Reactie van mevrouw S. Leysner Van Oers Accountancy & Advies: “Er was zowel voor de dames als voor de heren voldoende keuze bij de stands. De dames achter de stands waren uitermate vriendelijk. Het zag er goed verzorgd uit allemaal. Voor de medewerkers die niet bij de winterfair waren hadden jullie een prima oplossing bedacht”

Getuigenis van Kitty de Voigt van Voigt Cleaning:¬†“In kleine groepjes is iedereen gaan shoppen op de markt met super leuke kadootjes en lekkernijen. Voor ieder wat wils zelfs voor de heren glazenwassers. De markt zelf zag er sfeervol en hip uit en de verkopers vertelden enthousiast ¬†over hun producten. Voor de dames was het lastig kiezen uit zoveel moois maar het geduld was eindeloos. Het grootste compliment komt van het personeel zelf: mogen we volgend jaar weer??”